TRIP EROPAH
Anda mencari trip persendirian / private khas untuk keluarga atau kumpulan yang kecil? Jom ke Eropah bersama Jomventures.

Pilih pakej Eropah yang tersedia

EROPAH BARAT 6 NEGARA

UK - France - Belgium - Netherlands - Germany - Switzerland (12H9M)

WEST EUROPE 6 COUNTRIES

Maklumat lanjut
Di sini

EROPAH BARAT 5 NEGARA

Switzerland - France - Belgium - Netherlands - Germany (11H8M)

WEST EUROPE 5 COUNTRIES

Maklumat lanjut
Di sini

EROPAH EMAS 4 NEGARA

UK - France - Belgium - Netherlands (10H7M)

GOLDEN EUROPE 4 COUNTRIES

Maklumat lanjut
Di sini

UK - FRANCE - SWISS

UK - France - Switzerland (9H6M)

UK - FRANCE - SWISS

Maklumat lanjut
Di sini

ICELAND & LONDON

Iceland & London 10H7M

WEST EUROPE 11H8M

Maklumat lanjut
Di sini

SWISS - AUSTRIA - GERMANY

Switzerlannd - Austria - Germany (10H7M)

SWISS - AUSTRIA - GERMANY

Maklumat lanjut
Di sini

SWISS & ITALY

Switzerland & Italy (9H6M)

SWISS & ITALY

Maklumat lanjut
Di sini

ITALY

Rome - Florence - Pisa - Cinque Terre - Milan - Venice (9H6M)

ITALY

Maklumat lanjut
Di sini

UNITED KINGDOM

Londom - Edinburgh (Scotland) - Manchester - Liverpool (9H6M)

UNITED KINGDOM

Maklumat lanjut
Di sini

EROPAH TENGAH

Germany - Republic Czech - Slovakia - Hungary - Austria (10H7M)

CENTRAL EUROPE

Maklumat lanjut
Di sini

Perlepasan kumpulan kecil

Bagi memastikan kelancaran trip, kami mengehadkan hanya 12-15 orang peserta sahaja setiap trip.

Termasuk tiket penerbangan

Termasuk tiket penerbangan pergi dan balik dengan Airasia X. Elaun bagasi & 'inflight meal' turut tersedia.

Penginapan yang selesa

Kesemua pakej Jepun akan menginap di HOTEL BERTARAF 3 BINTANG. Lebih selesa berbanding hostel / homestay.

Termasuk Breakfast & Dinner

Sarapan pagi (Breakfast) disediakan di hotel. Juga turut tersedia makan malam (Dinner) bagi memudahkan peserta.

Halal / Musim tour

Kami ambil berat kehedak syarak dan citarasa Malaysia. Pastinya aspek makanan halal dan solat yang terjaga.

Pengembaraan sebenar

Anda akan dibawa tempat lawatan sebenar, bukannya ke 'kedai komisyen' atau 'kedai paksa beli'.

Kenapa anda perlu sertai kembara bersama Jomventures?

  • 5 star review  alhamdulillah...menyediakn harga trip yg berpatutan..dan tour guide yg mesra dan peramah..

    thumb Saiful Bahri
    4/21/2018

    Pengalaman bercuti ke South Island NZ bersama Jomventure amat mengujakan. Peluang memandu motorhome melalui scenic route di Lindis Pass mmg takkan sy lupakan😍😍😍 Kelebihan travel dlm group yg kecil memberi ruang utk kami membina hubungan yg erat antara semua peserta.Terima kasih kpd krew Jomventure atas kelancaran urusan sepanjang trip, kenangan manis, gambar2 wow dan sabar melayan kerenah kami yg pelbagai ragam niπŸ˜‚

    thumb Izyan Abdullah
    12/22/2018

    5 star review  Tahniah dn terimakasih Jomventures. Trip kami sekeluarga (Tokyo-Osaka-Hokkaido) yg pihak Jomventures susunkan sgt2 cemerlang. Kami sesungguhnya sgt berpuas hati. En Hassan tour leader yg sgt understanding, dn hebat dlm menyusun perjalanan mnggunakan jajaran & jaringan keretapi. Walaupun agak memenatkn tpi kami enjoy..& berpeluang merasai budaya kehidupan masyarakat Jepun...t.ksh sekali lgi Jomventures dan diucapkan selamat maju jaya....kalau ada trip2 yg manarik, mari la share...mgkin kami nk ikut lgi... πŸ™‚

    thumb Kasim Bin Selamat
    4/21/2018
  • 5 star review  tour guide memang terbaik. friendly dan gifted οΏ½οΏ½οΏ½

    thumb Naziirul Mubiin
    1/27/2018

    Kami sekeluarga join trip Tokyo/Osaka di bawah guidance En Kamarul Ariffin. It was a wonderful and memorable trip sbb kami berpeluang explore life of Tokyo and Osaka dgn bimbingan seorang yang berpengalaman luas tentang selok belok kehidupan di Jepun seperti En Kam. At the same time, he was very friendly and kind, trying his best attending to all our needs. 2nd day di Osaka kami juga diberi peluang untuk memilih ke USJ atau sightseeing. So we got to choose an activity according to our preference. Keseluruhan trip, iternary yg menarik beserta recommended local food yang sedap. Looking forward for next trip with Jomventures. Thank you all

    thumb Raha CM
    12/28/2019

    A very good trip with very friendly and good tour guide for our private tour. Osaka 5D4N 1-5 dis 2019

    thumb Mohd Idham Suhami
    12/18/2019
  • 5 star review  NARITA airport, KITASENJU, ASAKUSA, UENO, HARAJUKU, SHIBUYA, ODAIBA, AKHIBARA, HANEDA airport semua tempat dalam list ini adalah yang terbaik jom venture bawak ktorg jalan2. servis terbaik & sangat2 recomended untuk sesiapa yang nak travel. semoga syarikat jom venture berjaya dalam bidang travel ini.

    thumb Syaz Wan
    4/09/2017

    5 star review  Enjoyable and amazing trip by jomventuresπŸ‘πŸ»πŸ’―... Experienced and friendly tour guide... Will choose this conpany again for the next trip inshaallah 😊

    thumb Zahirah Muhiden
    8/06/2018

    Strongly recommended. Especially for 1st timers going to Japan like me! The trip was on 31 Jan - 5 Feb 2019. It was superb! The services that me and my group recieved were worth every penny. Our tour guide Mr Hasan was excellent, really helpful and entertaining too. Thank you Jomventures for the excellent services during our stay and till we return home (Especially in SKII incident) πŸ˜‚πŸ˜‚ Till our next visit πŸ˜‰

    thumb Ashikin Shahrul
    2/10/2019
  • 5 star review  Service terbaik, tour guide mahir dalam selok-belok kehidupan di Turki. Insya allah kedatangan anda akan bermakna dan berbaloi bersama mereka πŸ™‚

    thumb Thalhah Hazni
    1/20/2018

    Alhamdulillah trip ke Osaka-Tokyo (12-17Dec2018) mengamit memori indah bersama ahli group kami seramai 14 orang yang semuanya sporting dan bersama tourguide Jomventures,En.Kamarul. Really recommended to all..Tq Jomventures for great experiences and enjoyable tripπŸ‘πŸ»πŸ˜Š

    thumb Cahaya Mutiara
    12/28/2018

    My trip with my friend to Tokyo & Osaka 6D5N 3-8 April 2019.. We made a correct decision to choose Jom Ventures as our travel agent.. It was very systematic from A to Z, everything was planned smoothly.. Mr Hasan was very helpful and always be patience with my million of questions since we book the trip.. So sorry for that.. Hehe.. We got to visit all the places that was in the itinerary, you got what you paid.. It worth the money you spent.! Also no need to worry about food, they will fill your tummy with Malaysian and Japanese foods during the trip.. Our tour guide, Mr Kamarul also nice and flexible, sometimes feel like he is a long-time friend as we always make jokes with each other along the trip.. Overall the trip was memorable and enjoyable.!! I think I will repeat Jom Ventures for my next trip.. I hope that Jom Ventures will be more successful in the future.. I would definitely recommend you to choose Jom Ventures as your travel agent to travel the world.!! 😊😊😊

    thumb ShyZa SuJu
    4/14/2019
  • 5 star review  Tour guide hensem bak putera kayangan...peramah dan suka senyum...

    thumb Sauqay Mohamad
    1/21/2018

    Awesome adventure..friendly, lively, caring Abdullah, our tour guide, ...great food, amazingly beautiful autumn scenery, smooth journey with kids with the help of our babysitter (Abdullah πŸ˜…)..exciting experience with japanese train system πŸ€ͺ. And USJ, woww.. Thank you jomventures (Khuzairi, Abdullah, and Muhammad)

    thumb Sim Nordin
    12/18/2019

    5 star review  Puas hati sbb dpt belajar byk benda dari diorang.

    thumb Ghazi Khayat
    1/21/2018

Baca review penuh di laman Facebook ->

Anda akan dihubungi dalam masa 24 jam. Tidak perlu buat bayaran sekarang.

Kelebihan tempahan secara online :Β 

Sila lengkapkan maklumat berikut :Β 

Alamat

Aku Dan Istanbul Travel & Tours Sdn Bhd, No. 29B Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Waktu Pejabat

10:00 pagi – 4:00 petang
Isnin – Jumaat

(Cuti pada hari Sabtu & Ahad)

Hubungi Kami

Hotline : 03-5524 3675
Whatsapp :Β 013-458 5642

Email: ask@jomventures.com